Tegltag – tagsten af tegl

Overvejer du, om et tegltag ville være en fornuftig og flot løsning til dit hus? Hos Jydsk Tagbyg A/S leverer og monterer vi tegltage af høj kvalitet. Mange års erfaring inden før tømrer- og tagarbejde betyder, at vi ikke alene er garant for et godt og holdbart stykke arbejde, men også at vi holder vores aftaler og leverer en løsning, både du og vi kan være tilfredse med.

Mange gevinster at hente

Et tegltag giver dig og din bolig mange fordele. Dels er teglstag en miljøvenlig løsning, der alene består af ler – det vil sige hverken bindemidler eller tilsætningsstoffer. Det giver taget en stærk overflade og en økonomisk bevidst løsning, der sjældent kræver vedligeholdelse Dels er tegltag en yderst holdbar løsning i kraft af ler-materialerne. Dertil kommer, at tegltag fås i mange forskellige profiler til ethvert æstetisk og funktionelt behov.

Vi hjælper dig med at vurdere, om tagkonstruktionen på din bolig kan bære et tegltag. Vi er kompetente tagdækkere med mange års erfaring og kan derfor montere effektivt og pålideligt.

Få et uforpligtende rådgivningsbesøg

Vi har adresse i Brøndby og dækker hele hovedstadsområdet. Har du spørgsmål til tegltag, og de fordele det kan give dig og din bolig, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 24 40 – vi giver et uforpligtende tilbud, eller benyt vores kontaktformular.

Tegltag har nogle fordele, som er værd at overveje:

  • Lang levetid og lang garanti.
  • Fåes i både lertegl, betontegl og lettegl.
  • Taget falmer ikke, men fastholder farven og glansen årene igennem.
  • Tegltag er ofte lig med en højere gensalgsværdi, da det holder sig så godt.