Plannja pandeplade

Traditionel pandeplade med et klassisk udseende

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer faucibus mattis mi, in porttitor purus gravida quis. Aliquam vel aliquam enim. Praesent eros purus, tempor a sollicitudin ut.

Få et uforpligtende tilbud

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Økonomisk løsning

Plannja pandeplade er en af Danmarks ældste og mest populære tagplader

I mere end 100 år er både herregårde, beboelseshuse, sommerhuse og lader blevet beskyttet af pandepladen. I dag er pandepladen mere populær end nogensinde, såvel ved nybyggeri som ved renovering af ældre ejendomme.

Som supplement til vores klassiske pandepladeprofil lancerer Plannja en ny, smart profilvariant til tag med langsg?ende forstærkningsspor.

Findes i mange forskellige farver

På både originalen og den nye model har vi øget den dækkende bredde med 40 mm; fra 1.080 til 1.120 mm, hvilket gør pandepladen mere økonomisk. Profilerne har en belægning af Plannja Hard Coat og findes i stål i 15 forskellige farver samt galvaniseret og aluzink. I aluminium findes de i Hard Coat i 6 farver samt ubehandlet blank.

Grundet den forholdsvis tynde godstykkelse kombineret med det brede profil kan der forekomme spændingsbuler i pandepladen.

Sidste produktionsuge for det nuværende profil er uge 35, 2008. Vores nye profil kan leveres med og uden spor fra og med uge 39.