Decra ståltag

Billigere end mange andre tagløsninger

Med et Decra tag er du garanteret en kvalitetsbevidst tagløsning med lang levetid og et flot udseende. Hos Jydsk Tagbyg A/S har vi mange års erfaring med montering af Decra tage.

Få et uforpligtende tilbud

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Godt alternativ til tegltag

Kvalitet, elegant og holdbart med Decra ståltag

Decra tag har præget de danske tage i over 30 år. Dets popularitet og udbredelse udspringer for det første af den høje kvalitet: På trods af stærke og robuste materialer vejer taget ikke særlig meget og er derfor nemt, hurtigt og enkelt at arbejde med.For det andet er Decra tage utrolig lydtætte. Regn og hagl giver høje lyde på mange tagtyper, men ikke på Decra, der har en helt unik lyddæmpning.

  • Decra Elegance og Classic
  • Decra Stratos
  • 30 års produktgaranti

Veluddannede tagdækkere

Tagdækning er en tillidssag. Det er vigtigt at vælge en håndværker, der har erfaring og består af kompetente fagfolk. Hos Jydsk Tagbyg er vi en række veluddannede tømrere og tagdækkere, der ikke alene prioriterer kvalitet, men også en god service med en personlig og loyal tilgang. Vi hjælper også gerne med ideer, råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken tagløsning, du har brug for.

Vi kører ud fra vores adresser i Brøndby og Hasselager tæt ved Aarhus. Decra kommer i 3 varianter: Decra Classic, Decra Elegance og Decra Aluzink.