Ovenlys med VELUX ovenlysvinduer

Hvis gitterspærrene i dit tag allerede er synlige og frie

er alt klart til montering af VELUX ovenlysvinduer – For med denne tagkonstruktion har du uendelige muligheder for at skaffe lys og luft ind i din bolig.

Ovenlys, med VELUX ovenlysvinduer

Husk på, at det er hældningen i lysningens flader

som bestemmer hvor og hvordan lyset falder  – Så start med at beslutte hvordan du vil have det. Og når du så monterer selve lysningen, vil du opleve hvor velegnet din tagkonstruktion er til brug af VELUX lysningspaneler, som giver dig alle muligheder for at lukke himlen ind.

Ovenlys, med VELUX ovenlysvinduer

 

EN NATURLIG LYSKILDE

Endelig kan du få dagslys til dine inderste loftsrum

der ikke har nogen vinduer. VELUX lystunnel er en naturlig lyskilde, der leder dagslys til mørke rum såsom badeværelser, trapper, lagerrum og kamre uden at opvarme dem. Så nu kan du lede dagslys ind i rum, som du før troede var udelukket naturligt dagslys.

Ovenlys, med VELUX ovenlysvinduer

 

VELUX lystunnel

leveres komplet med en indpasset karm til profileret tagmateriale, 4 mm udvendig hærdet glas, 2 m metalbelagt plast flexrør (35 cm i diameter) og en lysspreder fremstillet af dobbeltisoleret akryl.

Udvendig integreres VELUX lystunnel perfekt med dit tag og matcher udseendet af VELUX ovenlysvinduer.

VELUX lystunnel
Eksempel 1: Indbygget lystunnel til et badeværelse på 2. sal. I et værelse med ydermur, som vist i højre side af billedet giver et ovenlysvindue det optimale lysindfald. Eksempel 2: En indbygget lystunnel kan være den bedste løsning til et svært tilgængeligt rum.