Leverer de bedste tagløsninger

Om tagfirmaet Jydsk Tagbyg A/S

Vores kundegrundlag er meget bredt, lige fra den private husejer til arkitekter, industri og landbrug, der alle ønsker grundig og idérig vejledning til deres tagprojekt.

Vores kerneværdierVirksomhedens tal

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Hvem er Jydsk Tagbyg A/S

Med mange års erfaring inden for tømrer- og tagarbejde, er vi et sikkert valg når taget skal skiftes

Med en bred vifte af kvalificerede samarbejdspartnere, som løbende gennemgår efteruddannelse inde for vort speciale, har vi de bedste forudsætninger for at udføre mange forskelligartede projekter. Lige siden firmaets start i 1975 har vi opbygget en stor faglig ekspertise indenfor montering af alle tagtyper.

Vi udfører som regel projekterne i hovedentreprise.

Jydsk Tagbyg A/S er beliggende i Brøndby og dækker hele hovedstadsområdet

Vores byggerådgivere kommer gerne forbi, for gratis opmåling og læsningsforslag omkring nyt tag. Vi udarbejder altid en udførlig og letforståelig beskrivelse af den enkelte opgave, samt et konkurrencedygtigt tilbud med fast prisgaranti og tidsramme. Som sikkerhed for arbejdets kvalitet og færdiggørelse, opkræver vi normalvis heller ikke forskudsbetaling. Du ved hvad det koster og betaler kun for udført arbejde. Arbejdet afsluttes med slutkontrol sammen med bygherre.

Fuld garanti på tagarbejde

Jydsk Tagbyg A/S er medlem af Byg Garanti, der giver 10 års udførelsesgaranti. Derudover ydes der typisk en produktgaranti på 15 – 40 år fra vore mange leverandører af tagmaterialer.
P

Grundighed

Alle de services, vi yder i Jydsk Tagbyg A/S, bygger på det højeste niveau af ekspertise inden for tømrer- og tagarbejde.

P

Troværdighed

Hos Jydsk Tagbyg A/S får I ikke bare endnu et middelmådigt samarbejde. Vi er med jer fra start til slut – det er en garanti.

P

Ordentlighed

Vi hopper ikke over hvor gærdet er lavet, og vi spiser jer ikke af med dårlige undskyldninger. Vi gør det godt, og vi gør det ordentligt.

P

Integritet

Vores integritet er alt. Uden den, er vi blot endnu et tømrerfirma. Vi gør altid alt hvad vi kan, så både du og vi er glade.

P

Gennemsigtighed

Her får du ikke nogen hokus pokus priser, som pludselig stiger markant. Du får en fast pris og alt står sort på hvidt.

P

Serviceminded

Serviceoplevelsen er noget af det vigtigste ved et projekt. Derfor lytter vi til dig og vi vægter højt, at du er glad og tilfreds.

Om tagfirmaet Jydsk Tagbyg A/S i Brøndby

Vores tal

I de sidste 40 år er vi vokset støt år efter år og opnået nogle gode milepæle, mens vores kunder og kollegaer fortsætter med at være glade og tilfredse.

+20

Erfarne tagspecialister

+40

Års brancheerfaring

+800

Tage renoveret

110%

Dedikeret til service