Leverer de bedste tagløsninger

Om tagfirmaet Jydsk Tagbyg A/S

Vores kundegrundlag er meget bredt, lige fra den private husejer til arkitekter, industri og landbrug, der alle ønsker grundig og idérig vejledning til deres tagprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Hvem er Jydsk Tagbyg A/S

Med mange års erfaring inden for tømrer- og tagarbejde, er vi et sikkert valg når taget skal skiftes

Med en bred vifte af kvalificerede samarbejdspartnere, som løbende gennemgår efteruddannelse inde for vort speciale, har vi de bedste forudsætninger for at udføre mange forskelligartede projekter. Lige siden firmaets start i 1975 har vi opbygget en stor faglig ekspertise indenfor montering af alle tagtyper.

Vi udfører som regel projekterne i hovedentreprise inklusive evt:

Fuld garanti på tagarbejde

Jydsk Tagbyg A/S er medlem af Byg Garanti, der giver 10 års udførelsesgaranti. Derudover ydes der typisk en produktgaranti på 15 – 40 år fra vore mange leverandører af tagmaterialer.

Jydsk Tagbyg A/S er beliggende i Brøndby og dækker hele hovedstadsområdet

Vores byggerådgivere kommer?gerne forbi, for gratis opmåling og læsningsforslag omkring nyt tag. Vi udarbejder altid en udførlig og letforståelig beskrivelse af den enkelte opgave, samt et konkurrencedygtigt tilbud med fast prisgaranti og tidsramme.

Som sikkerhed for arbejdets kvalitet og færdiggørelse, opkræver vi normalvis heller ikke forskudsbetaling. Du ved hvad det koster og betaler kun for udført arbejde. Arbejdet afsluttes med slutkontrol sammen med bygherre.