Om tagfirmaet Jydsk Tagbyg A/S

Med mange års erfaring inden for tømrer- og tagarbejde, er Jydsk Tagbyg A/S et sikert valg når ønsket om ny tagbelægning er et smukt tegl, stål eller eternit®tag.

Med en stab af danske faguddannede tømrersvende, som løbende gennemgår efteruddannelse inden for vort speciale, har vi de bedste forudsætninger for at udføre mange forskelligartede projekter.Lige siden firmaets start i 1975 har vi opbygget en stor faglig ekspertise indenfor montering af tegltagståltageternitag og skifertage.

Vi udfører som regel projekterne i hovedentreprise inklusive evt. kvisteovenlystagrendergavlbeklædningerisolering etc.

Vores kundegrundlag er meget bredt, lige fra den private husejer til arkitekter, industri og landbrug, der alle ønsker grundig og idèrig vejledning til deres tagprojekt.Jydsk Tagbyg A/S er medlem af Byg Garanti, der giver fem års udførelsesgaranti. Derudover ydes der typisk en produktgaranti på 15 – 40 år fra vore mange leverandører af tagmaterialer.

Jydsk Tagbyg A/S er et landsdækkende firma med hovedkontor og udstilling i Hasselager samt afdeling i Brøndby på Sjælland.

Vores konsulenter kommer gerne forbi med vores rullende udstilling, for gratis opmåling og løsningsforslag omkring nyt tag.Vi udarbejder altid en udførlig og letforståelig beskrivelse af den enkelte opgave, samt et konkurrencedygtigt tilbud med fast prisgaranti og tidsramme.

Som sikkerhed for arbejdets kvalitet og færdiggørelse, opkræver vi normalvis heller ikke forskudsbetaling.

Du ved hvad koster – og betaler kun for udført arbejde.

Arbejdet afsluttes med slutkontrol sammen med bygherre.

Hos Jydsk Tagbyg A/S laver vi alle former for tage, tagrender, isolering, kviste, gavlbeklædninger og ovenlys.
Du finder os ved Aarhus i Jylland og Brøndby på Sjælland.