Nyt tag i København & på Sjælland

Drømmer du om nyt tag? Og skal opgaven varetages af de bedste hænder?

Hos Jydsk Tagbyg A/S står vi op hver dag for at hjælpe kunder frem til det rigtige valg af nyt tag i København og Hovedstadsområdet. Vi er en anerkendt tagspecialist med over 45 års erfaring inden for branchen, der samarbejder med kvalitets-leverandører og udelukkende benytter os af dygtige og erfarne håndværkere.

Gratis rådgivningsmødeProcessen fra A til Z

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Jydsk Tagbyg A/S

Vi er dybt specialiseret i nye tage. Det er det eneste vi laver, og det er til din fordel!

 Vi ved, hvordan dit tag skal laves. Vi ved, hvordan man styrer processen fra A til Z og hvordan man kommer godt i mål med et langtidsholdbart resultat. Vi laver ikke andet end tag, da vi er et specialiseret tagfirma og ikke kun et tømrerfirma. Når du vælger os, så får du professionel byggestyring og rådgivning baseret på 45 års erfaring. Vi tager dig i hånden og udfører hovedentreprisen. Med andre ord, så du kan sove trygt om natten, vel vidende, at dit nye tag bliver lagt ordentligt.

 

Nyt tegltag

Leveralder: 50-60 år / Prisklasse: 1.000 – 3.000 kr. pr. km2

Tegltag betegnes i Danmark, som et af de mest anvendte typer af tagbelægning. Dette skyldes især tagets karakteristiske udseende, tegltags lange holdbarhed samt, at dette valg også er miljøvenligt.

Tegltag kommer i fire forskellige overflader og i flere forskellige farver, hvilket giver mulighed for at tilpasse dit nye tag til din ejendom.

Taget vurderes at have en holdbarhed på 50-75 år, der skyldes tagbelægningens høje kvalitet, samt at det er let at vedligeholde.

Tegltag betragtes ydermere som miljøvenligt, da det bl.a. produceres uden miljøskadelige stoffer. Vælg derfor tegltag, når du ønsker et langtidsholdbart tag af høj kvalitet med et klassisk æstetik udtryk.

Referencer

Find inspiration til dit nye tag

Nedenfor ses et par af de nye tage vi har lagt for andre, ligesom dig. Ligesom du, søgte de et kompetent tagfirma med professionel byggestyring, som kunne løfte deres projekt.

Galleri