Nyt tag i København & på Sjælland

Drømmer du om nyt tag? Og skal opgaven varetages af de bedste hænder?

Hos Jydsk Tagbyg A/S står vi op hver dag for at hjælpe kunder frem til det rigtige valg af nyt tag i København og Nordsjælland. Vi er en anerkendt tagspecialist med over 40 års erfaring inden for branchen, der samarbejder med kvalitets-leverandører og udelukkende benytter os af dygtige og erfarne svende.

Gratis rådgivningsmødeProcessen fra A til Z

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Jydsk Tagbyg A/S

Vi er dybt specialiseret i nye tage. Det er det eneste vi laver, og det er til din fordel!

 Vi ved, hvordan dit tag skal laves. Vi ved, hvordan man styrer processen fra A til Z og hvordan man kommer godt i mål med et langtidsholdbart resultat. Vi laver ikke andet end tag, da vi er et specialiseret tagfirma og ikke et tømrerfirma. Når du vælger os, så får du professionel byggestyring og rådgivning baseret på 40 års erfaring. Vi tager dig i hånden og udfører hovedentreprisen. Med andre ord, så du kan sove trygt om natten, vel vidende, at dit nye tag bliver lagt ordentligt.

Hos Jydsk Tagbyg A/S er vi altid up to date med den nyeste viden og regler inden for byggeri. Vi er medlem af Byg Garanti, har den højeste kreditrating og mere end 40 års erfaring med at lægge nye tage. Desuden er vi uddannet i at håndtere alt inden for skimmel, radonsikring, vandskader, råd og svamp og meget mere.

Hvorfor vælge et nyt tag?

Der kan findes store fordele ved at udskifte et ældre tag til et nyt. Du får bl.a. ved at lave et komplet skift mulighed for at ændre på fremtoningen af dit hus, der både kan holdes klassisk eller kan moderniseres. Har du et ældre tag, der har været udsat for slitage, kan du samtidig spare penge på elregningen og varetage hensyn til miljøet bedre. Der skulle derfor være god grund til at at overveje en langsigtet investering til dit hus.

Har du omvendt et ældre tag, der i det store hele er velholdt, men som kunne trænge til en opkvalificering, kan du ty til en tagrenovering. Dette tilbyder vi dog ikke, da vi udelukkende beskæftiger os med at lægge nye tage.

Ønsker du at lave en positiv forandring af dit tag og nyde godt af fordele herved, står vi altid klar til at vejlede dig eller at give et uforpligtende tilbud på et nyt tag.

Hvorfor vælge os?

Rådgivning & tæt dialog
Vores mange år i branchen er fundamentet for vores kompetente rådgivning og kvalitetssikre løsninger.

Specialiseret i tagarbejde (særligt teglsten)
Vi har +40 års erfaring og beskæftiger os udelukkende med tagarbejde og benytter os kun af gennemtestede kvalitetsprodukter.

Få prisen med det samme
Få et gratis konsulentbesøg med grundig gennemgang af projektet og fremvisning af produkter fra vores mobile udstilling.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag varierer rigtig meget, da der er mange parametre, der spiller ind på slutprisen.

Forhold der typisk gør sig gældende kan være højden til tagrenden, det samlede antal tagflader, hældningsgraden, omfanget af inddækninger, evt. ovenlys og kviste, isoleringsforhold, type af tagbelægning, adgangsforhold etc. etc.På denne baggrund er det utroligt svært at give et fornuftigt bud på en kvm. pris, uden at kende de særlige omstændigheder for hver enkelt tagprojekt.

Det er ligeledes vores erfaring, at de såkaldte prisberegningsmodeller der findes på nettet, som oftest rammer en del ved siden af, eller ligefrem kan være direkte vildledende.

Dog skal det siges, at langt de fleste af de tage vi udskifter, ligger på et prisleje mellem 1.000 – 3.000,- pr. kvm.

Der kan være tilfælde, hvor prisen på de enkelte tagprojekter vil overstige dette prisinterval.

Services forbundet med nyt tag
 • Tagisolering
 • Kviste
 • Gavlbeklædning
 • Ovenlys
 • Tagrender
Laver i renovering eller reperation af tage?

Nej, det gør vi ikke. Vi beskæftiger os udelukkende med at lægge nye tage.

Specialister i tegltag

Hvis du skal have lagt et tegltag, så er du i de aller bedste hænder

Vi lægger udelukkende tegltag. Vi laver ikke lidt af alle mulige former for tage. I stedet for generalister, så får du et hold der er dybt specialiseret.

Nyt tegltag

Leveralder: 50-60 år / Prisklasse: 1.000 – 3.000 kr. pr. km2

Tegltag betegnes i Danmark, som et af de mest anvendte typer af tagbelægning. Dette skyldes især tagets karakteristiske udseende, tegltags lange holdbarhed samt, at dette valg også er miljøvenligt.

Tegltag kommer i fire forskellige overflader og i flere forskellige farver, hvilket giver mulighed for at tilpasse dit nye tag til din ejendom.

Taget vurderes at have en holdbarhed på 50-75 år, der skyldes tagbelægningens høje kvalitet, samt at det er let at vedligeholde.

Tegltag betragtes ydermere som miljøvenligt, da det bl.a. produceres uden miljøskadelige stoffer. Vælg derfor tegltag, når du ønsker et langtidsholdbart tag af høj kvalitet med et klassisk æstetik udtryk.

Tagpriser

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på dit tagprojekt afhænger af mange forskellige faktorer. Derfor har vi eksempelvis ikke en prisberegner. I stedet besøger vi vores kunder og udregner et gennemsigtigt og nøjagtigt tilbud, der er til at forstå.

Pris på tegltag er normalt 1.000 – 3.000 kr. pr. km2.

De fleste af vores kunder spørger sig selv, hvad et nyt tag koster.

Som et udgangspunkt for vores samtale giver vi dig derfor gerne et overslag på et nyt tag, der rettes mod din specifikke situation og afhænger af tre forhold:

 • Tagets form
 • Tagets dimensioner
 • Design og form

Kontakt os for at få et gratis rådgivningsbesøg. Vi forbereder os grundigt på forhånd og du får prisen i direkte på mødet.

Tagformer har indflydelse på prisen af dit nye tag

Tagformen på dit hus har betydning for et nyt tag såvel. Her gør flere forhold sig gældende, som det er værd at overveje på forhånd.

Før du vælger en løsning for dit tag, er det først værd at gøre sig klart, hvilken type bygning din ejendom er. Der er nemlig forskel på processen for huse af 1 plan, 1 1/2-plan og etageejendomme, da tagarbejde på etageejendomme kræver stilladsarbejde. Dette spiller af gode grunde ind, når vi sørger for dit nye tag.

Hertil er det væsentligt at vide, hvilken form dit tag har, førhen du vælger en løsning. Det er her vores klare erfaring, at den rette løsning afhænger af tagtypen, og før vi påbegynder at lægge et nyt tag for dig, ser vi derfor altid på dit nuværende tag.

Dette fokus giver os mulighed for at overveje 1) hvad der kan lade sig gøre og 2) hvad der æstetisk fungerer.

Hvilke fordele er der ved et nyt tag?

Der er mange fordele ved at få lagt et nyt tag, da det både får din bolig til at stige i værdi, giver et flot nyt udseende, og samtidig sikrer at det holder tæt, så bygningen ikke tager skade. Herunder kan du læse mere om de enkelte fordele ved et nyt tag.

 • Æstetikken hæves:
  Taget er en stor del af husets udseende, og derfor får dit hus et æstetisk løft, når du får lagt et nyt tag. I nogle tilfælde kan du nøjes med at få repareret det gamle tag, men her skal du være opmærksom på, at det ikke altid er muligt at udskifte de gamle tagsten med nye, uden det kan ses.
 • Huset stiger i værdi:
  Et nyt tag er en i de fleste tilfælde en investering, som får dit hus til at stige i værdi. Du kan derfor regne med, at du får mere for huset, hvis du sætter det til salg, da et nyt tag er en stor udgift for en potentiel køber – og så er det også et tidskrævende projekt at få lagt et nyt tag.
 • En klimavenlig løsning:
  I de fleste tilfælde vil et nyt tag være mere isolerende, hvorfor det er en klimavenlig løsning. Du vil samtidig spare penge på varmeregningen, da varmen stiger ud gennem taget. Vi kan også isolere dit loft, når vi lægger nyt tag, så det bliver endnu bedre til at holde på varmen.

Kontakt os

Få et gratis rådgivningsmøde

Fra den første dialog til den endelige slutkontrol værner Jydsk Tagbyg A/S om den høje kvalitet og den personlige service. Vores tilbud er altid gennemarbejdet og præcist, så du præcis ved, hvad du betaler for.

Kontakt tagfirmaet Jydsk Tagbyg A/S i København

Referencer

Find inspiration til dit nye tag

Nedenfor ses et par af de nye tage vi har lagt for andre, ligesom dig. Ligesom du, søgte de et kompetent tagfirma med professionel byggestyring, som kunne løfte deres projekt.

Galleri

For dig, der gerne vil læse mere

Hvorfor få lagt nyt tag?

Der er mange fordele ved at få lagt et nyt tag. Først og fremmest er det nødvendigt, at huset har et slidstærkt og vejrbestandigt tag, som rent faktisk lever op til sin funktion. Taget skal holde husets konstruktion tørt og beskytte mod påvirkninger fra det ustadige vejr, som præger det danske klima.

Er det eksisterende tag slidt og gammelt, kan det få store konsekvenser for dit hus. Det handler derfor i høj grad om at få skiftet taget i god tid, hvis det ikke kan betale sig at renovere det eksisterende. Hos Jydsk Tagbyg A/S tilbyder vi nyt tag i København til en konkurrencedygtig pris, og vi har selvfølgelig garanti på vores tagløsninger.

Det nye tag har dog ikke udelukkende en praktisk funktion – det giver ligeledes huset et visuelt løft, så det ser både nyere og mere indbydende ud. Samtidig er det en investering, som du får noget ud af, da den afspejler sig i en reduceret varmeregning og værdiforøgelse af huset. Et nyt tag fungerer af samme årsag som en opsparing i friværdien.

Taget er noget af det første, potentielle købere ser, når de ser dit hus – og det kan derfor både have en positiv og en negativ indflydelse. Har dit hus et gammelt og slidt tag, vil resten af huset se gammelt og slidt ud, selvom det er nyrenoveret. Omvendt kan et nyt tag få et ældre hus til at se nyt ud.

Hvornår bør jeg få lagt nyt tag?

Taget på dit hus skal kunne holde i mange år, uanset hvilken type der er tale om. Tagene, der lægges i Danmark, tager højde for det ustadige danske vejr, så de kan modstå det omskiftelige vejrforhold, som de skiftende årstider udsætter taget for. Derfor går der også mange år, før du skal have skiftet tag igen, når du har fået lagt et nyt tag.

Taget udsættes for påvirkninger gennem hele året – og det skal derfor kunne modstå både regn, sne, frost, blæst og sol. Tagets levetid er af samme årsag afhængige af flere forhold, hvorfor det kan være svært at sige, hvor lang levetid lige netop dit tag har. Alligevel er der en række tommelfingerregler, som gør sig gældende.

Et tag er nødvendigt for et hus generelle sundhed, da det fungerer som afskærmning for husets øvrige konstruktion. Et utæt tag kan forvolde meget skade på huset, og derfor er det vigtigt, at være opmærksom på, om taget rent faktisk er i stand til at holde fugt ude af boligen. Hvis tager et utæt eller i fare for at blive det, er det på tide, at du får et nyt tag.

Du bør tjekke taget løbende

Har du mistanke om, at taget på dit hus er utæt, eller er der gået lang tid, siden du sidst har tjekket det, er det på tid at få det undersøgt. Det kan ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis det viser sig, at taget et utæt. Du bør derfor gøre det til en vane at tjekke taget minimum én gang om året, hvis du vil være på den sikre side.

Den nemmeste måde at finde ud af, om taget er utæt på, er ved at gennemgå det efter åbenlyse tegn på, at det ikke har det godt. Vær opmærksom på, at taget altid skal dække ordentligt, så huset bliver ved med at være sundt og tørt. Når du tjekker, om taget er utæt, er spiller tagtypen en væsentlig rolle.

Har du et tag af tagpap, skal du kigge efter revner, huller eller misfarvninger. Er der tale om små huller, kan disse typisk repareres, men hvis der er større huller eller skader, skal du have lagt et nyt tag. Er der derimod tale om et eternittag, skal du kigge på, om de enkelte tagplader er revnede eller mørnede, samt hvorvidt der er løse skruer.

Det er ligeledes vigtigt, at du kigger efter, om tagpladerne er slidte, da de i mange tilfælde kan udskiftes enkeltvis. Er der mange tagplader, som er slidte, knækkede eller har revner, er det måske en bedre idé at få lagt et nyt tag, da en tagrenovering typisk kun vil holde problemet på afstand i kort tid, såfremt taget er hårdt medtaget.

Har du tag af tegl- eller betonsten, skal du kigge efter, om stenene har huller eller er knækkede. Du kan skifte enkelte ødelagte sten, men det er ikke altid muligt at matche farven på taget. Hvis der er mange sten, som er knækkede eller skadede, er det typisk en god idé at få lagt nyt tag, som sikrer en bedre beskyttelse, men som også skaber en mere sammenhængende visuel stilretning.

Få hjælp til at vurdere, om du skal have nyt tag

Generelt bør du undersøge, om taget har fået småskader, så du kan få ordnet dem så hurtigt som muligt. En lille skade kan føre til mange flere skader, og i værste tilfælde ender du med, at det går langt større og mere omkostningsrige konsekvenser, hvis du ikke får det ordnet med det samme.

Nogle tagtyper kan renoveres, så de kan holde i mange år fremadrettet, mens andre tagtyper skal udskiftes efter en årrække. Er du ikke sikker på, om dit tag kan renoveres, eller der skal lægges nyt tag, er vi klar til at hjælpe dig. Book et indledende rådgivningsmøde, hvor vi gennemgår dit tag for at vurdere, om det skal renoveres eller udskiftes.

Viser det sig, at det eksisterende tag ikke kan renoveres, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag i København. Typisk er vi i stand til at give dig et prisestimat til selve mødet, så du har noget konkret at forholde dig til – og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at skrive under med det samme.

Når først, du har fået et tilbud på et nyt tag i København, kan du være sikker på, at tilbuddet er fast. Vi går op i god kundeservice, og derfor klarer vi alle opgaver indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget. Der dukker ingen ubehagelige overraskelser op, efter du har skrevet under.

Hos Jydsk Tagbyg A/S lægger vi kun nye tage. Vi tilbyder ikke renovering af tage. Du kan dog læse mere om tagrenovering her i vores artikel. 

Hvilken type tag skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige tagtyper, men det er ikke alle tagtyper, som egner sig til alle huse. Det er derfor en god idé at få foretaget et indledende tagtjek, inden du beslutter dig for en specifik tagtype, så vi sammen kan finde en tagløsning, der matcher dit budget, dine drømme og din bolig.

Herudover bør du være opmærksom på, at der er stor variation i priserne for de enkelte tagtyper. Nogle tagtyper er billigere end andre, men som med alt andet hænger pris og kvalitet typisk sammen. Derfor vil du også opleve, at de tagtyper, som koster mest, typisk er dem, som holder i længst tid.

Er du i tvivl om, hvilken tagtype du skal vælge? Herunder finder du en oversigt over de mest populære løsninger, når der skal lægges nyt tag i København. Vi har listet de mest markante egenskaber og karakteristika for de enkelte tagtyper, så du får lettere ved at vælge den rigtige løsning.

Tegltag – det traditionelle valg

Et tegltag er et traditionelt tag, som findes på mange gamle og nye tage i København og resten af Danmark. Et tegltag anses som værende en mere eksklusiv løsning end mange andre tagtyper, hvorfor det også er en forholdsvist dyr tagtype. Til gengæld holder det også i længere tid, hvorfor prisen i princippet er lavere end mindre holdbare tagtyper.

Tegl er det rigtige valg, hvis du ønsker at slidstærkt og moderne tag, som kan holde i helt op mod 100 år, før det skal udskiftes. Et tegltag vil derfor ikke alene beskytte din bolig, men også hæve vurderingsprisen betragteligt. Samtidig kræver tegltag stort set ingen vedligeholdelse, hvorfor det også er et nemt tag.

Et tegltag fås i mange forskellige farver, men den mest almindelige er de klassiske røde teglsten. Du kan dog også få tegltag i blå, brune og sorte nuancer. Tegl er et naturmateriale, hvilket gør det til en mere bæredygtig løsning – og så kan det ovenikøbet genanvendes, når det ikke længere skal bruges.

Du kan læse mere om tegltag her.

Eternittag – en slidstærk løsning

Et eternittag er en udbredt og populær tagtype, som mange vælger, når de skal have lagt nyt tag i København og resten af Danmark. Tagtypen er fremstillet af plader af fibercement, og oftest er de udformet som bølgeplader, så de er nemme at lægge – og udskifte igen, hvis taget skal renoveres.

Selvom eternit er en slidstærk løsning, er det uundgåeligt, at taget med tiden vil blive slidt grundet påvirkningen fra vind og vejr. Det er derfor også en tagtype, som kræver vedligeholdelse, hvilket du skal være opsat på, før du beslutter dig for at få lagt et eternittag.

Vælger du at få lagt nyt tag i København med eternit, skal du regne med, at de kan holde i omkring 20-30 år, men i visse tilfælde kan de holde i længere tid. Det afhænger blandt andet af, hvor god du er til at vedligeholde taget. Du kan få eternittag i mange forskellige farver.

Ståltag – en moderne løsning, man kan overveje i stedet for tegltag

Et ståltag er et populært valg, når der skal lægges nyt tag i København eller øvrige Danmark. Det er meget modstandsdygtigt overfor vind og vejr, og det kan holde i mange år. Herudover er der den fordel ved et ståltag, at det er en af de billigere løsninger, hvis man sammenligner med beton- og tegltage.

Ståltaget består af en stålplade, som er presset, så det ligner betontagsten eller teglsten. Det er desuden forholdsvist ukompliceret at lægge et ståltag, hvilket afspejler sig i prisen, når du skal have lagt nyt tag i København. Du skal regne med, at ståltaget kan holde i omkring 30 år, før det skal udskiftes.

Du kan få ståltage i mange forskellige farver og med forskellige overflader, hvorfor der findes et ståltag, som passer til langt størstedelen af bygninger – og dermed også din bolig. Et fornuftigt valg, hvis du skal have et holdbart tag til en fornuftig pris.

Betontag – et modstandsdygtigt tag med masser af muligheder

Et betontag er en slidstærk og robust tagtype, da det, som navnet antyder, er fremstillet af beton. Det er en klassisk løsning, og den har mange af de samme fordele som tegltaget, bortset fra det det er billigere. Samtidig skal du være opmærksom på, at det er en tung tagtype, som stiller krav til tagkonstruktionen.

Der er dog en række fordele ved, at det er en tung tagtype. Et betontag er modstandsdygtigt overfor det ustadige danske vejr, og det bliver således ikke påvirket af de skiftende årstider på samme måde som eksempelvis et stål- eller eternittag. Du kan få betonsten i mange forskellige varianter, og det kan tilpasses, så det matcher det enkelte hus.

Tagpap – et nemt, fleksibelt og langtidsholdbart valg

Tagpap er en populær tagtype, som både er billig og har en lang holdbarhed. Det kan bruges til tagkonstruktioner med lav hældning, og det kan holde i op mod 50 år. Levetiden afhænger dog af flere forskellige faktorer, og det er vigtigt, at du sørger for løbende at vedligeholde det, hvis det skal kunne holde i lang tid.

Tagpap er et fleksibelt produkt, som kan anvendes til de fleste bygninger – og samtidig er det nemt at reparere, hvis der opstår mindre revner eller huller i det eksisterende tag. Det ses dog sjældent på villaer, da det ikke er nogen eksklusiv tagtype. Det egner sig derimod godt til garager, tilbygninger, kolonihavehuse, sommerhuse og lignende.

Sådan vælger du nyt tag

Der findes mange tagløsninger, og det er ikke alle, som passer til netop dit hus. Det er vigtigt, at du vælger en tagtype, som matcher husets historie og øvrige byggestil. Er du i tvivl om, hvilken tagløsning du skal vælge, er det en god idé at finde inspiration ved at kigge på andre huse i samme stil som dit eget.

Du kan også bruge internettet til at finde inspiration, når du skal have lagt nyt tag. Brug Google til at finde eksempler på huse med de enkelte tagtyper eller gå på opdagelse i vores galleri, hvor du finder eksempler på vores tidligere arbejde. Når du finder en tagtype, som du godt kan lide, er det en god idé at gemme et billede, som du kan vise til os.

Vi kan også hjælpe dig med at vurdere, om den ønskede tagtype egner sig til din bolig. Hvis ikke det er tilfældet, kan vi finde en anden tagtype, som er et bedre match – og som rammer den samme visuelle stil, du ønsker dig. Er du stadig i tvivl, kan du booke et indledende rådgivningsmøde, hvor du kan se eksempler på forskellige tagløsninger.

Det er desuden også vigtigt, at du undersøger, om der er servitutter, lokalplaner eller bestemmelser i grundejerforeningen, som sætter begrænsninger for, hvilken tagtype der må være på dit hus. Det kan sætte en dæmper på dine byggeprojekter, og i værste fald kan kommunen bede dig om at ændre tagtypen, hvis den ikke er i overensstemmelse med de gældende regler.

Få isoleret loftet, når du får lagt nyt tag.

Mange vælger at få isoleret taget, når de får lagt nyt tag. Isolering kan spare dig for mange penge, da omkring 25% af varmetabet i en almindelig husstand sker gennem loftet og taget. Af samme årsag er det oplagt at få isoleret taget, når du alligevel skal have lagt nyt tag i København eller på øvrige Sjælland.

Udover den økonomiske gevinst, du opnår, når du få isoleret taget, vil det have en positiv indflydelse på indeklimaet. Temperaturen vil blive mere stabil og konstant, så det er lettere at holde varmen på et bestemt niveau, da der ikke slipper lige så meget varme ud gennem taget. Det gør det mere behageligt at opholde sig i boligens enkelte rum.

Vi anvender papiruld til isolering, som er et genanvendeligt materiale, der fremstilles af genbrugt avispapir. Papiruld “miljøpolitisk korrekt” og er en isoleringsløsning, som er anerkendt af staten. Papiruld har en høj brandmodstand, og en fremragende isoleringsevne, som giver store besparelser på varmeregningen – og så er det samtidig et af de billigste produkter til isolering på markedet. Du kan læse mere om isolering her.

Gratis uforpligtende rådgivningsmøde

Vi har adresse i Brøndby og dækker hele hovedstadsområdet. Giv og et kald og fortæl os om din opgave/udfordring, så giver vi dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen

Du er mere end velkommen til også at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.