Lindab Topline tag

Lindab ståltag – STÅL, STIL OG STYRKE

Lindab’s produkter fremstilles af varmgalvaniseret, koldvalset stål.

Overfladebelægningen påføres stålpladen i en 3-lags dobbeltsidet opbygning: Først et passiveringslag, dernæst en primer og til sidst en HBP Topcoat- eller Polyesterbelægning.
HBP TOPCOAT Vi sendte plastisolen på pension i 2001, og HBP Topcoat er vores generations nye stærke og 100% miljøvenlig overflade – helt uden PVC. 20 års garanti.

POLYESTER

Polyester lakker er blevet anvendt i byggebranchen igennem rigtig mange år, og er stadig en rigtig god overflade, som holder hvad den lover. Vælg mellem en mat eller blank overflade. 15 års garanti.

Det gamle slidte tag er et super undertag

Lindab ståltag


VED RENOVERING MED LINDAB TOPLINE FORVANDLES ET SLIDT ETERNIT®TAG
FRA BESVÆRLIGT AFFALD TIL ET HELT PERFEKT OG GRATIS UNDERTAG.

Det kan godt være, at det gamle ETERNIT®-tag er og slidt og ikke kønt at se på. Men derfor er ingen grund til at pille det ned og smide det væk.Ved renovering med Lindab Topline slår man nemlig to fluer med ét smæk – dels får man et nyt og smukt ståltag  med klassisk teglstensprofilering – og dels forvandles det gamle tag til et helt perfekt og gratis undertag.

Lindab Topline  er udviklet af Lindab Profil i Jels, og det vejer kun 5 kg pr. kvm. Denne lave vægt kombineret med stålets styrke bevirker, at taget er ideelt til renovering af de nedslidte ETERNIT®-tage, som der findes over 600.000 af i Danmark.

Lindab Topline kan nemlig lægges direkte ovenpå det gamle ETERNIT®-tag – uden at de gamle tagplader skal pilles ned, og uden at den underliggende tagkonstruktion skal forstærkes.

Lindab ståltag

Det gamle ETERNIT®-tag overtager herved rollen som undertag

og har flere fordele i forhold et traditionelt undertag af tagpap eller folie. Det giver en god varmeisolering; det giver en god lydisolering; det blafrer ikke; det leder effektivt al slagregn og fygesne mod tagrenden; og det kan opsuge kondensvand. Samtidig sparer man alle udgifterne til bortskaffelse af det gamle tag og montering af et nyt undertag.

Lindab Topline har en klassisk teglstenprofilering, der giver hele huset et nyt og meget elegant udseende. Taget er fremstillet af varmgalvaniseret svensk kvalitetsstål, som er overfladebehandlet med den unikke HBP Topcoat, der effektivt beskytter mod vejr og vind. Denne belægning giver samtidig en glat overflade, så aflejringer som for eksempel alger og mos får meget svært ved at “bide” sig fast og derfor nærmest skylles væk af regnvandet. Snavset får populært sagt “det glatte lag”.

Lindab ståltag

NYT SMUKT TAG – HELT ENKELT

Et nyt smukt tag behøver ikke være en umulig drøm. LindabTopline kan lægges oven på det gamle tag – enkelt, hurtigt og med gratis undertag.

Lindab ståltag

KLASSISK MAT OG PRAKTISK GLAT

LindabTopline stålprofiltaget med den flotte glatte overflade fås nu også i en mat version med et mere klassisk tegllook.

Lindab ståltag

Lindab ståltag

De husejere, der skal have renoveret et nedslidt ETERNIT®-tag

kan nu frit vælge stil og udseende på det kommende stålprofiltag.

-Og tilmed være 100% sikre på at få den optimale praktiske løsning – uanset valget.Lindab Profil i Jels lancerer nemlig en ny og mat version af det glatte LindabTopline stålprofiltag. Det betyder, at husejeren nu også kan vælge et ståltag med et klassisk tegllook, som er i perfekt harmoni den danske byggestil. Den kendte version af LindabTopline ståltaget har den blanke overflade, der giver taget det eksklusive look som glaseret tegl.

Lindab ståltag

Men uanset om udseendet er mat eller blank – så er overfladen hård og glat på

Og det giver den uhyre praktiske fordel, at snavs, mos og alger får meget svært  “at bide sig fast” og derfor kan skylles væk af regnvandet.

Snavset får populært sagt “det glatte lag”.Lindab Topline tagpladerne leveres med 15 eller 20 års garanti, og den nye version med mat udseende fås i farverne teglrød og sort, mens den oprindelige version med blank overflade fås i seks flotte standardfarver samt en række specialfarver. Det er således altid muligt at vælge et tag, der matcher perfekt til huset.

Lindab ståltag