Decra ståltag

Kvalitet og holdbarhed med Decra tag

Med et Decra tag er du garanteret en kvalitetsbevidst tagløsning med lang levetid og et flot udseende. Hos Jydsk Tagbyg A/S har vi mange års erfaring med montering af Decra tage.

Decra tag har præget de danske tage i over 30 år. Dets popularitet og udbredelse udspringer for det første af den høje kvalitet: På trods af stærke og robuste materialer vejer taget ikke særlig meget og er derfor nemt, hurtigt og enkelt at arbejde med. For det andet er Decra tage utrolig lydtætte. Regn og hagl giver høje lyde på mange tagtyper, men ikke på Decra, der har en helt unik lyddæmpning.

Veluddannede tagdækkere

Tagdækning er en tillidssag. Det er vigtigt at vælge en håndværker, der har erfaring og består af kompetente fagfolk. Hos Jydsk Tagbyg er vi en række veluddannede tømrere og tagdækkere, der ikke alene prioriterer kvalitet, men også en god service med en personlig og loyal tilgang. Vi hjælper også gerne med idéer, råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken taglæsning, du har brug for

Kom i kontakt med det samme

Ring i dag på 70 20 24 40 og få et uforpligtende tilbud, eller benyt vores kontaktformular. Vi kører ud fra vores adresser i Brøndby og Hasselager tæt ved Aarhus. Decra kommer i 3 varianter: Decra Classic, Decra Elegance og Decra Aluzink.

Tag kontakyt for at få yderligere oplysninger om de forskellige tagløsninger og produktgarantien.

  • Decra Elegance og Classic
  • Decra Stratos
  • 30 års produktgaranti